"Brodarac" je bio mesto slavlja, na čelu pobedničkog broda - Kleverson Kordova Kleo. Brazilac je odlučio 137. derbi prelepim golom i definitivno postao ljubimac navijača Partizana, iako je prethodne sezone nosio crveno-beli dres.
-Mnogo sam srećan, zadovoljan. Uživam u pobedi - nasmejan je Kleo, koji je prespavao pre podne.
Kako se slavila velika pobeda?
- Igrači i stručni štab bili su zajedno u jednom restoranu, ne znam kako se zove... Pevalo se uz muziku, baš smo uživali.
Da li je Kleo nešto razumeo ili je naručio neku pesmu?
- Sve je bilo na srpskom, uz mnogo navijačkih pesama. "Volim Partizan..." - pokazao je Kleo da je naučio nešto od navijačkog repertoara na srpskom.
Partizan sada ima samo bod manje od najvećeg rivala?
- Pobeda nam je izuzetno važna. Bili smo u krizi jedno vreme, nikako nam ne ide u Ligi Evrope, ali sada je sve lepše. Trijumf na stadionu Crvene zvezde je bitan za klub, navijače, mene...
Ostala su još dva kola?
-Sa mnogo više samopuzdanja čekamo kraj prvog dela sezone. Očekujem dve pobede u prvenstvu i kiks crveno-belih, koji bi nam omogućio jesenju titulu.
Na redu je gostovanje Tuluzu?
- Nemamo priliku, posle četiri poraza, da nastavimo takmičenje u Evropi, ali smo ponosni i spremni da ostvarimo bar neki dobar rezultat. Nadam se već u četvrtak. Mnogo bi nam značio pozitivan rezultat. Želimo da dokažemo da ekipa vredi mnogo više u odnosu na ono što je i igrom i rezultatima pokazala u Ligi Evrope - zaključio je Kleo, miljenik Partizanovog juga.