Sretna ti bozicna noc
Saljem ti stihove umotane snijegom i dobrotom, saljem ti najljepse zelje u ovoj noci okupanoj ljepotom. Sretna ti bozicna noc, a radost i sreca sami ce doci!
Badnje veče!
Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda nebom šeće toliko ljubavi i sreće nek cijeloj obitelji donese Badnje veče!
Sretan Božić!
Neka ti božićni zvukovi zvona donesu radost koja će nam uvijek davati nadu jer Božić je nada u radosti, svjetlosti, ljubavi i miru... Sretan Božić!
Kad Božić
Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, nek' ispune ti se sve želje, tugu nek' otjera veselje... SRETAN BOŽIĆ!
Neka ti od Božićnog dana
Neka ti od Božićnog dana sve krene na bolje, da imaš za sve snage i volje, da ljubav ti bude kao najljepši san, želim ti sve najbolje za Božićni dan!
sretan Božić
Znaj da ti srcem cijelim sretan Božić želim! Neka te Bog blagoslovi da ti se ispune svi snovi, i uz vjeru neka te sreća prati, da ti se dobro boljim vrati!
Nek ti
Nek ti miris božićnog drvca unese radost u ove dane, ja ti želim od sveg srca čestit Božić i Božićne blagdane
SRETAN BOŽIĆ želim ti ja
Sreća, ljubav, zdravlje i veselje - to su za tebe moje božićne želje! Toplina u srcu neka ti uvijek sja, SRETAN BOŽIĆ želim ti ja!
Želje
Neka se pred tobom otvori put, neka vjetar bude iza tvojih leđa, neka te prati samo ljubav i sreća, i neka Isus bude tvoja zaštita najveća! ***SRETAN BOŽIĆ!***
neka...
Nek danasnji dan ti bude radost,neka ti Bozic vrata zlati,neka te svaka sreca prati.Andjeo srece neka tebe vodi,Mir Boziji,Hristos se rodi!